keskiviikko 7. elokuuta 2013

Alphonce

Kerään postcrossingin kautta Alphonce Muchan taiteesta tehtyjä postikortteja.
''''''
TÄÄLLÄ keräämiäni 
postikortteja.

Sain eilen tämän kauniin kortin Venäjältä Ninalta!
Katsokaa noita herttaisen runsaita yksityiskohtia!

6 kommenttia:

 1. Kaunis kortti! Onko tämäkin ATC-kokoa? On hienoa keskittyä johonkin tiettyyn kohteeseen, muuten tulee kaaos, kortteja on niin paljon.
  Minua kiinnostavat abstraktit kortit, mutta keräys ja maalaus on vasta suunnitteluasteella. Yritin ensin etsiä suurempia kortteja, mutta ei niitä oikein ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on normaalia postikortti kokoa. Kaaostakin syntyy kun valtaosa saapuvista korteista on jotain muuta kuin mitä kerää.

   Poista
  2. Voiko esim. postcrossingiin esittää toiveita kortista, esim. koosta tai sisällöstä, vai onko saapuva aina, mitä sattuu olemaan?

   Poista
  3. Jokainen luo oman profiilinsa jossa kertoo itsestään sen mitä haluaa, kertoo mahd.toiveensa korttien aiheista esim. kissa, koira, norsu, junat
   -suosikki taiteilijoista, Dali. Mucha...Picasso..
   -koosta-kin
   -haluaako hand made kortteja vai kieltääkö sen..
   -vain mielikuvitus rajana....

   Uuna, joko kiinnostuit???? ...tähän jää ns. koukkuun! :D

   Poista
  4. Kyllä loin jo profiilin ja muutama korttikin on tuossa lähdössä postiin. Kävin katsomassa sinun korttejasi ja pyörryin saman tien valtavan kokoelmasi edessä. Voi hurja miten upeita! Kuinka kauan olet kerännyt?

   Tarkoitukseni oli kerätä itse maalattuja, mutta ei se taida onnistua. Katsotaan nyt mitä sieltä alkaa tulla. Ihan jännää :-)

   Poista
  5. Hieno juttu Uuna että innostuit!! ..elä hyvä ihminen ala pyörtyileen siellä, picasassa on vain pieni osa tulleista korteista, ne parhaimmat. Tuossa korissa lattialla on paaaaaaalllljooonn lisäääääää!!!
   Aloitin crossailun -08 tammikuussa, -muistaakseni. Minä innostuin ystikseni UllaM.n kautta joka auttoi minut alkuun!

   Jos haluat vain itse maalattuja niin voi olla että saat vaikka millaisia tuherruksia pahvinpalalle "taiteiltuna", niitäkin on nähty. Mutta toivotaan kivoja kortteja sullekin!

   Tiedotapa sitten miten crossailu lähti käyntiin!

   Poista

Kiitos kun ilahdutit kommentilla! Tervetuloa vastakin!