perjantai 23. lokakuuta 2015

ruusujen aikaan

Kun juhlat on loppu
(ja tyhjä on pää)
saadut kukkaset ilahduttavat vielä pitkään..




..ja vieläkin pitempään jos viitsii nähdä senverran  vaivaa, 
että,
-ruusuhan on se joka ensimmäisenä taittaa niskansa,  -valitettavasti.
Minulla on  silloin ollut AINA tapana..


tehdä näin;...leikaan terävällä veitsellä kukan pois,
jätän vartta vain pari senttiä,
asetan kukan sopivaan pieneen esim.tuikkukippoon, sokerikkoon,
kermakkoon yms...
siinä kukka ilahduttaa vielä pitkään ja 
saa elinpäiviä vielä monta monta lisää!

Alla olevissa kuvissa olen jo tehnyt noin
paitsi keltaiset sokerimassa ruusut ilahduttavat vielä iät ja ajat...
<3









8 kommenttia:

  1. Oi kun ihania kukkia ja paljon. Sokeriruusut myös makean näköisiä ja makuisia. Kiva säilöä kukkia juuri kertomallasi tavalla leikattuna, säilyvät vielä kauan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on tainnut olla synttärit tai muu merkkipäivä kun olet saanut näin paljon kukkia. Onneksi olkoon näin jälkikäteen!

      Poista
  2. Ahaa, siellä on juhlittu oikein kunnolla. Kaunista!! Olisipa nyt kylpyamme niin voisit kylpeä ruusuvedessä.
    Minäkin leikkaan ruusut poikki kertomallasi tavalla.
    Onneksi olkoon jälkikäteen :-)

    VastaaPoista
  3. Ihania, ihania kukkia. Tuo on hyvä keino jatkaa leikkoruusun ikää.
    Onnea, olet tainnut juhlia synttäreitä.

    VastaaPoista
  4. Onpa ihania kukkia ja noin paljon! Hyvä ja kaunis tapa jatkaa kukkien elämää.
    Onneksi olkoon näin jälkikäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii tytöt, en se minä ollut mutta kiitos, onnea tarvitaan aina! ;D

      Poista

Kiitos kun ilahdutit kommentilla! Tervetuloa vastakin!