keskiviikko 10. helmikuuta 2016

teemakuun taide# helmikuu /omakuva 3-4/6

mustat lakerikengät ..seisoin myymälätiskin takana ja esitin ainolle asiani. tulin ostamaan kesäkenkiä. en muista kuinka suuri valikoima hyllyssä oli kenkiä, tuskin paria kolmea mallia enempää. aino nosti eteeni tiskille kangaskengät, (tennarit?) väriä tai muita yksityiskohtia en muista mutta sen muistan että kerroin haluavani nuo mustat lakerikengät. vuosien kuluessakin kun tapahtuma muistuu mieleen näen ainon ystävällisen, mutta jotenkin "tietävän" ilmeen kun hän asetteli ostokseni kenkälaatikkoon. haluan muistaa että silkkipaperiin vielä.....varmasti aino sitoi laatikon vielä puotinarulla kiinni että sitä oli pienen tytön helpompi kantaa. muovipusseista tai kasseista ei tiedetty vielä mitään. ja niin läksin iloisena takaisin kotia kohti. uudet, kauniit lakerikengät laatikossa.. aurinko paistoi, kesä oli aluillaan. jatkuuuuu...

16 kommenttia:

  1. Päättäväinen tyttö olit, kyllä lakerikengät olivat paljon parempi valinta kuin jotkut lenkkarit!

    VastaaPoista
  2. Olet ollut reipas pieni tyttö, teit itse kenkä ostoksen ja vielä hienot lakerikengät. Olit varmaan ylpeä suorituksesta ja äiti myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihmettelen kyllä reippauttani mutta kai kenkä ostos oli niin mieluinen.

      Poista
  3. On se ollut suuri tapahtuma sinulle, ja itsekin muistelen omia ekoja kenkäostoksia, ei ne ihan tainnut olla ajankohtaiset, ja asialliset :) Kiva seurata mitä tuleekaan..

    VastaaPoista
  4. Kengät on tärkeät.Sinä löysit omasi ja muistat sen yhä.Kaunis kertomus ,jatkoa odotelle.

    VastaaPoista
  5. Uskon että askel oli kevyt, kun kuljit kotia kohti! Ilo saa lentämään.

    VastaaPoista
  6. Ihana muisto ja kuvat jotka kantaa tarinaa eteen päin...
    jatkoa odotellen...

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanaa. Tarina onneksi vielä jatkuu ja kohta on koko kuva valmis.

    VastaaPoista
  8. Suloinen pikkuinen ihastuu heti lakerikenkiin. Täysin ymmärrettävää. Olit varmaan hyvin iloinen lähtiessäsi kotimatkalle :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.