lauantai 31. tammikuuta 2015

pihapihlajan vuosi/ tammikuu

31.1.2015
Otin päivän näöllä kuvan lumitilanteesta etupihalla,
no ei me lumeen hukuta vaikka näyttääkin siltä.
 Mies on vähän auttanut asiaa mutta asiaan.
Otin siis kuvan ja naks syntyi idean poikanen ottaa kuva tai kaksi joka 
kuukausi tästä samasta kohtaa. 
Puussa nököttää linnunpönttö jota olen ikuistanut ennenkin
esim. tässä.
Viime vuosi olisi ollutkin säiden suhteen erinomainen 
tällaiseen ideaan
 tälläkään kohtaa ei ollut lunta nimeksikään vuosi sitten
ja samainen pihlaja kantoi syksyllä valtaisaa marjamäärää. 
7 kommenttia:

 1. Kiva idea onkin ottaa samasta paikkaa kuva kerran kuukaudessa.
  Mulla vaan kävi vuosi sitten sen aiheen kanssa kurjasti, kun en ottanut tästä ihan läheltä sitä kuvaa ja sitten se vaan jäi ottamatta. Mutta näin otettuna tuleekin varmaan otettua se kuva, ja kiva seurata,miten muttuu kuukaudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa tulee helpommin otettua kuva kun otin sen ihan tuosta pihalta enkä lähtenyt kilometrien päähän!

   Poista
 2. Otin silloin yhtenä vuotena Nautelan koskelta kuvan kerran kuussa samasta paikasta. Siitä tuli kyllä mielenkiintoinen sarja.
  Hyvä idea, jatka tästä. Kestää varmaan aika kauan, ennen kuin tuo lumimäärä sulaa. Voi hurja miten paljon, meillä ei ole kuin koristeeksi sentti, pari. Nyt on kyllä luvattu ensi yönä lisää, mutta taitaa sekin tulla sinne teille tai menee Helsinkiin.
  Tottakai marjoja oli paljon, että linnuille riittäisi ruokaa. Kyllähän nyt Luojallakin jokin järki tässä touhussa on :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aikonut monta vuotta jotain tälläistä mutta aina se on jäänyt mutta pikku ongelma tässä kohtaa kun lumi sulaa (sulaa se!!) niin naapurin talo taitaa näkyä liikaa...Teilläkö ei ole lunta? Voi ihme sentään ja täällä tulee par aikaakin lisää!

   Luojan järkeen tässä täytyy luottaakin!!!

   Poista
 3. Joskus on ollut samantyyttpinen juttu meneillään. Voisin aivan hyvin osallistua, oli kiva seurata, miten vuoideajat muuttivat samaa paikkaa. Meilläkin kun tuota lunta nyt on naapurillekin jakaa, hän ei vain ole kovin kiinnostunut siitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen että joku "kymmenen kuvaa kesään" on ainakin ja taitaa olla muitakin samantyyppisiä haasteita. Ortappa tästä idea ja kuvaa sinäkin vaikka oman lumikasasi sulamista, verrataan sitten kevään tuloa! :)

   Poista
  2. Muistelen että joku "kymmenen kuvaa kesään" on ainakin ja taitaa olla muitakin samantyyppisiä haasteita. Ortappa tästä idea ja kuvaa sinäkin vaikka oman lumikasasi sulamista, verrataan sitten kevään tuloa! :)

   Poista

Kiitos kun ilahdutit kommentilla! Tervetuloa vastakin!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.