keskiviikko 14. tammikuuta 2015

"Magic Women."

ja..kerään myös hattukortteja!
 Tänään sananmukaisesti lennähti 
laatikkoon tämä kohtalokas kaunotar Olofilta Saksasta! 
...lennähti kun teki matkaa vain kaksi päivää!


12 kommenttia:

 1. Oi, kuinka tyylikäs! Jokos me oltaisiin siinä iässä, että alettaisiin käyttää hattuja?
  Mutta voi, miten hieno hattu sopii meikäläisen renttuvaatteisiin, pitäisi olla vähän ladylike :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuna, siinä iässä?? Nainen on AINA siinä iässä että voi käyttää hattua! Meilläpäin sanotaan jotta "rumat ne vaatteilla koreilee" joten siinä laskussa tämäkin on ns. jokapaikan hattu.....ihan ollaan leidilaik! :D

   Poista
 2. Hieno hattu. Tässä hatussa sitä olisi niin salaperäinen, että...;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...niin niin salaperäinen ettei oikein sanotuksikaan saa! Kyllä! -)

   Poista
 3. Upea hattu, lierikin niin leveä, että tulee keuhkovarjostuma :-D Leikki sikseen, kaunis on hattu ja nainen. Upean kortin olet saanut :-)

  VastaaPoista
 4. Kiva jokapaikan hattu (hyvin sanottu!) ja kaunis tyttömäinen väritys. En tiennytkään, että olet sortunut hattuihin. Pistetään mieleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuulia, on siitä ollut puhetta.. että nyt on jo hattumaniakin, -et vaan muista! -DD

   Poista
  2. Kyllähän tuo muisti jo vippaa. Ehkä se olikin vain unta, kun kieltäydyit pistämästä hattugalleriaa pystyyn, vaikka miten maaniteltiin. :))

   Poista
  3. ...unta oot nähnyt, unta unta! Minähän näitä gallerioita pystyttelen milloin mihinkin, muuta en muista...enkä tunnusta!

   Poista
 5. Upea hattu-kortti! Minullekin niitä jo muutama siunaantunut,mettei näin upeeta kylläkään,Olofilla on silmää kauneudelle!
  Kiitos tupliksen upeasta kortista! Olen NIIN iloisesti yllättynyt ,ettet ole kokonaan unohtanut paperiaskartelua! Tuon muun taiteellisuutesi olenkin jo huomannut aikoja sitten!
  Hyvää viikonloppua ystäväiseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olof kertoi olevansa 60v ja iso-isä myöskin ja käynyt Oulussa ja kehui kaupunkia. Nythän täälläpäin on aika apeat tunnelmat ikävien tapahtumien vuoksi.

   Sinäkö sait toisen näperrykseni, -otan osaa! :D Kivaa oli taas välillä miettiä toisenlaisia askarteluja. Kyllä se niin on että henkinen nettikotini on vuodatuksen ajoissa ja aateecee korteissa, ei sille voi mittään! Tuplishan on vielä kesken ja jännättävää riittää, minäkin sain eilen ekan osan kortit,(en kerro kenen) kivaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Poista

Kiitos kun ilahdutit kommentilla! Tervetuloa vastakin!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.