maanantai 1. tammikuuta 2024

uusi aika

testi testi... Tämä bloginranka on nukkunut täällä ruususen unta jos nyt ei ihan sataa vuotta niin monta vuotta ainakin.. ja niinkuin monta kertaa jokin uusi saa ajattelemaan ,suunnittelemaan jotain uutta. Minulle se välähdys tuli kuin kirkkaalta taivaalta kun osuin Kristiina K blogiin ja hänen julkaisemaansa valokuva haasteeseen..että nyt yritän tekohengittää vanhan harrastukseni eloon. ..linkittäminen on unohtunut Etsin unohtuneen blogini ja nyt ihmettelen miten tämän saa puhallettua henkiin... olen ollut niin kauan poissa blogimaailmasta että kaikki on muuttunut...poistin aikoinaan blogistani melk.kaikki kuvat, tiedot, linkit ym...ja nyt on sormi suussa. mutta katsotaan miten mummun käy...ja miten tänne saa siirrettyä kuvia.ja miten klinkitetään ja miten...jne

7 kommenttia:

  1. aijaa, sain kuvan näkymään, ihmeellistä. mutta miten pääsen takaisin hmmm tuonne blogin taakse, asetuksiin, nyt on pienellä mummulla pähkinä purtavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olen edistynyt aika hyvin tässä mutta linkittäminen ei ota onnistuakaseen..

      Poista
  2. Hei! Blogin taakse asetuksiin pääset klikkaamalla blogin yläreunasta "ulkoasu". Sitten avautuvasta ikkunasta klikkaat "asetukset". Tuntui se linkittäminenkin onnistuvan kun kirjoitit blogini nimen Kristiina K tekstiisi, niin sitä klikkaamalla pääsee minun blogiini ko. haastetta katsomaan. Tavataan kolmen kuvan kuukausihaasteen merkeissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kristtiina ja kiitos kun viestit, ajattelin nimittäin että näkyyköhän tämä mihinkään... olikin aika työ että pääsin blogin ns.taakse ja asetuksiin. Nyt teen työtä että voin muokata tekstiä ja miten ihmeessä saan siistittyä lukija luetteloa..

      Poista
  3. Mukavaa alkanutta vuotta sinulle (https://enkulinkasityot.blogspot.com/)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei enkuli pitkästä aikaa. Sinä olet jatkanut askartelua kaikki nämä vuodet, olen kyllä käynyt joskus ihailemassa töitäsi..huutomerkki on näköjään hukassa..
      Kiitos samoin sinulle, hyvää uutta vuotta.

      Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa.