keskiviikko 6. maaliskuuta 2024

Viikon 10 krapu. SOMESSA

Fasebook, vielä kymmenen vuotta sitten siellä oli kaikki..kaikki muut paitsi minä.  Sisko oli myös fasessa ja aina tavatessamme uteli että joko nyt liityt, miksi et, ei siellä ole vaarallista.  Voisit istuskella kahvilassa ja aattele ottaisit kuvan [selfie] ittestäs ja postaat sen naamakirjaan.  Niin kaikki tekevät nykyään!
 

Siinä niinkuin innostuin ja pian huomasinkin komeilevani kyseisellä foorumilla! 
Jee olen somessa, olen olemassa.  Peukutuksia ja kaveri pyyntöjä tuli ovista ja ikkunoista..noinniinkuin kuvaannollisesti.  

Ystäväkseni halusi kirurgi sveitsistä  kuinmyös komea merikapteeni tanskasta. Sisko kyllä varoitteli että noin voi tapahtua, että on kuulemma ihan normaalia mutta että poistat vaan pyrkyrit, ne on huijareita. 
--------

  Krapu 10/24 sanat, kuva, kahvila, vaarallinen. Krapu on sadansanantarina. Annettuja sanoja voi halutessaan taivuttaaLisää krapujen kirjoittamisesta saa SusuPetalin blogista. Krapu on oma otsikkosi mukaan luettuna tasan 100 sadan teksti, ei enempää, ei vähempää. Sanojen ei tarvitse olla perusmuodossaan,
Kuva ei välttämättä liity tapaukseen, toimii tässä hätäratkaisuna..😌

16 kommenttia:

  1. Annetut sanat istuvat niin luontevasti tekstiisi. Just noin facebookiin liittyneelle kävi.

    VastaaPoista
  2. Hyvä kuvaus Facesta ja siihen liittyneestä 🙂 Olen itsekin käynyt läpi noita vaiheita, välillä osallistunut innokkaasti, tänä vuonna kokonaan kyllästynyt. Blogit ovat antoisampia, tänne voi kirjoittaa pitempiä juttuja ja syvällisempääkin jos niin haluaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Minäkään en ole käynyt fasessa montaakaan kertaa tänä vuonna, se on jo nähty! Kiitos Rita!

      Poista
  3. Kivaa, kun tulit mukaan krapuilemaan!

    Tuollaista se on. Bloggarit katosivat yksi toisensa jälkeen faceen ja blogit hiljenivät. Itse tykkään blogimaailmasta. Täällä ei tarvitse ragoida heti, blogikirjoituksiin voi palata myöhemmin ja kommentoida.
    Yhteydenpitovälineenä face on ihan ok, mutta toisaalta pidän kyllä yhteyttä niihin ihmisiin, joiden kanssa haluan olla yhteydessä, ilman faceakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Silloin aikoinaan väsyin en niinkään ehkä blogin pitämiseen mutta blogit vaativat mielestäni vastavuoroisuutta esim.kommentoinnissa. Tietenkin itse tykkäsin kun sain kommentteja mutta itse väsyin jakamaan muille samaa ja "omatunto" soimasi... -D Kiitos Susu!

      Poista
  4. Minä pidän myös bloggaamisesta tämä on minun päiväkirjani .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo onkin hyvä juttu, blogiin voi tallentaa itselleen tärkeitä asioita ja tapahtumia. Kiitos Nila!

      Poista
  5. Naamakirja 10 v sitten oli mukavampi kuin nyt. Silloin oli vähemmän mainoksia ja uutisten jakamista ja enemmän omia postauksia. FB-ryhmät nykyisin voivat olla melko hyödyllisiä.

    VastaaPoista
  6. Alustoja keksitään koko ajan lisää ja kaikille taitaa käydä niin, että ajan mittaan "viisaimmat" kyllästyvät niihin ja jäljelle jäävät keskenään möykkäävät. Yhteydenpitoon ne menettävät hohtonsa.

    VastaaPoista
  7. Nämä kravut onnistuvat huijaamaan minua kerta toisensa jälkeen: luulen tarinaa todeksi, kunnes lopussa on maininta kravusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puikoillanikin 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 hieno juttu kiitos 😉😉😉

      Poista
  8. Totta, fb:stä pitää nykyään etsimällä etsiä muuta kuin typeriä mainoksia...

    VastaaPoista
  9. Lähdin pois FB:stä, palasin, kun ajattelin, että saan sieltä tietoa oman kylän ja kunnan asioista, menoista, menemisistä ja voisin liittyä joihinkin muihinkin ryhmiin, vertaistukea tms. Lähdin pois, kun tuntui, että ryhmissä vain riideltiin, aikuiset ihmiset, KIUSASIVAT toisiaan 😢 - tai siltä se tuntui. Jos joku teki kirjoitusvirheen, sitä pilkattiin, sille naurettiin, viisasteltiin, ei muka ymmärretty.
    Tulin siihen tulokseen, että jos en saa tietoa asioista muuten, olen tietämätön. Jos ei ystävät pidä yhteyttä ilman FB:tä, he eivät tarvitse minua.
    Ja nyt taidan tehdä saman instagramille....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pöllö. Alkuinnostuksen jälkeen nykyinen FB ei kiinnosta enää yhtään. Onhan siellä ehkä joitain suljettuja ja terveitä ryhmiä mutta enpä ole niin etsinyt..Paljon siellä esiintyy naljailua ja sanasotaa ihmisten kesken, -siis aikuisiahan he on mutta en ymmärrä minäkään miksi pitää käyttäytyä niin!

      Samat sanat yht.pidosta ystäviin, sukulaisiin. Minulle turha foorumi. Ja insta sitten hohhoijaa....,.D

      Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa.