torstai 4. huhtikuuta 2024

NOLO TILANNE..



Kävin tänään kaupunkimme marketissa  jossa myydään mm. kukkia ja kukkien takia sinne meninkin ja sain mitä ajattelin.

Siinä kiertelin ja katselin kukkasia kun eräs pariskunta meni ohitseni. No eihän siinä mitään, naisella oli toppis joka ulottui takaa katsoen puolireiteen mutta kun takin alta roikkui pitkä pätkä wessapaperia.  Hetken mietin mitä teen mutta hetkeni meni liian pitkäksi ja pariskunta katosi kauppaan . 

Asetin siinä itseni samaan tilanteeseen, eli olisinko halunnut että joku ystävällinen henkilö olisi tullut taputtamaan kevyesti olapäähäni ja kertonut asian.

Olisin halunnut.  Toki olisin nolostunut ensin mutta selvittyäni siitä olisin kiittännyt henkilöä ja niin varmasti kyseinen nainenkin olisi tehnyt,  olen siitä varma

Mitä sinä olisit tehnyt.

👈👉👈👉



14 kommenttia:

  1. Olisin sanonut naiselle asiasta. Kerran viime kesänä näin kaupungilla naisen, jonka hameenhelma oli jäänyt alkkareiden vyötärönauhan alle. Menin sanomaan hänelle asiasta, sillä ties miten kauan hän oli kävellyt kaduilla ilman, että kukaan oli sanonut hänelle, että hänen takapuolensa on näkyvissä. Nainen kiitti kauniisti. Kerran kaupanmyyjällä oli nenän niiston jälkeen jäänyt iso klimppi nenänpieleen. Kukaan jonossa olleista ennen minua ei hänelle asiasta sanonut. Minun vuoroni tultua kerroin sen hänelle ja uskon myyjän olleen tyytyväinen, kun joku asiasta sanoi. Olen aikoinaan sanonut myös pankkineidille, että hänen hampaansa ovat punaiset huulipunasta. Se oli sitä aikaa, kun pankissda vielä palveltiin. :)
    Kannattaa sanoa, aina, kun näkee vastaavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin varmaan mennyt krtomaan herkemmin JOS nainen olisi kävellyt pitempään edelläni...seli-seli..Punaa hampaissa on varmaan se kaikista tavallisin "moka", mutta inhimillinen sellainen.

      Poista
  2. Kun empii niin tilanne menee ohi. On tapahtunut itsellenikin.

    Hiljattain tuntematon henkilö huomautti minulle että reppuni oli auki.
    En sitä itse huomannut kun se roikkui selässä. Kiittelin kovasti.

    Uskon että olisi tuosta wc-paperista vinkannut, hienotunteisesti sanomalla Sinulta roikkuu jotain paperia takin alta ( mainitsematta vessaa 🙂😉 )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilanne oli liian nopeasti minun osaltani, ajattelin itseni naisen asemaan niin nolotti saamattomuuteni. Jos vastaavaa tapahtuu niin yritän ottaa tästä opikseni -)

      Poista
  3. Varmaankin olisin mahdollisimman huomaamattomasti sanonut asiasta. Vessapaperi on kuitenkin aika selkeä vahinko :). Toisin kuin esim. eräällä rouvalla väärinpäin päällä ollut mekko. Siis niin, että oli saumat päälläpäin. En kehdannut silloin sanoa asiasta mitään, koska ajattelin, että mitäs jos rouvalla onkin hyvin herkkä iho ja on tarkoituksella pukenut mekon niinkuin oli tehnyt. Olisi saattanut vaikka ärähtää, että mitäs se sulle kuuluu.

    Omalta kohdalta tuli mieleen tapaus 80-luvulta, kun matkustin junassa töihin niinkuin joka aamu. Oli talvi ja päälläni oli pitkä villakangastakki, jossa oli valtavat olkatoppaukset niinkuin siihen aikaan oli tapana.
    Vastapäätä junassa istunut mies kurotti kohti ja kuiskasi, että "Olet kyllä tosi ryhdikkään näköinen, mutta eikö tuo henkari yhtään paina?" :D. Olin nostanut takin päälleni niin, että oli tullut vanhanliiton puinen henkari mukana :D. Koukku sen verran pilkotti kauluksesta, että mies sen huomasi, vaikka itse en.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseltäni aika typerästi tehty etten mennyt sanomaan asiasta mutta....
      Minä olen kulkenut mekko väärinpäin ihmisten ilmoilla, siis sillain että saumat on päällepäin. Olimme ystävän kanssa viettämässä kaunista kesäpäivää puistossa kun äkkiä huomasin asian..Mikä nauru siitä repesikin ja loppua ei meinannut tulla mitenkään. Puisto ja muisto on siitä lähtien ollut "mekko väärinpäin puisto".

      Henkari hartiolla???? Voi ei, sulla tuli sitten moninkertaiset toppaukset olkapäille, toivottavasti se muoti ei enää palaa. -DD Olikohan mies miettinyt kauankin miten kauniimmin huomauttaisi asiasta?

      Poista
  4. Niimpä..mietin liian kauan ja nainen katosi hyllyjen väliin..aika tyhmää minulta. -(

    VastaaPoista
  5. Kuvaamasi tilanne tulee niin yllättäen, että siinä ehtii häkeltyä, eikä reagoi niin kuin toivoisi itsensä reagoivan. Ehkä naisen puoliso jossain vaiheessa huomasi tilanteen ja toimitti rouvansa sivummalle.
    Minulle tuli kerran junaa odottaessa henkilö kertomaan, että housun lahkeestani roikkuu sukkahousu. Olin oikein kiitollinen ja survoin sukkahousun pään piiloon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häkellyin tuo on se oikea ilmaisu tähän. Kun kiireesä pukee sukkiksia päällensä niin voi käydä noin kuin sinulla..-DDDDD

      Poista
  6. Minä myös olisin sanonut pienellä äänellä huomiota herättämättä. Itselleni on tapahtunut vähän saman sorttinen juttu. Minulle sanottiin ja olin tosi tyytyväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kertomasi tapa on oikea, jospa seuraavalla kerralla osaan toimia..-DD

      Poista
  7. Hih.. näitä sattuu... ei aikaa kun Prismassa käveli edessäni mies, jolla oli pitkähkö wc-paperi kengänjatkeena... tuli vähän nolo tilanne, kun yritin ensin huomiota herättämättä mennä niin lähelle, että vain polkaisen paperin päälle... onnistuinkin ja paperi katkesi... kai siinä joku tuntoaistimus tuli, kun mies pysähtyi.... katsoi maahan ja totesi:"Pelästyin" - heh, pelästyikö lähestymistäni... se jäi epäselväksi, mutta kumpikin siinä irroteltiin sitten paperit kengänpohjasta ja jätettiin kyllä siihen lattialle, ei niihin tehnyt mieli käsin koskea....
    Ittellä on jäänyt mekon helmat sukkahousun väliin takaa ja olin kyllä onnellinen kun työkaveri huomautti asiasta nopeasti käytävällä...

    Hih - kaikkea sitä postaukset nostaakaan mieleen... on tämä blogimaailmassa vierailu ja bloggaaminen kivaa... ei näitä juttuja somessa viitsisi "availla"

    VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa.