tiistai 16. huhtikuuta 2024

 NYT MENI BLOGI  SEKAISIN

sain jotenkuten kasaan tämän mutta en entisenlaiseksi...


4 kommenttia:

 1. Taustan porkkanamaa näyttää hauskalta ja ajattelin testailla toimiiko kommentointi niin, että viesti tulee perille asti.

  Muutokset blogin ulkoasussa on niin haastavia, kun ei niitä työkseen tee, että en edes yritä. Aina täytyy aloittaa kaikki nollasta ja taaplata maalaisjärjellä eteenpäin niin pitkälle kuin sitä piisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä ja kun aloittelija harrastaja saa kaikki hyrskyn myrskyn niin menee hermo....en saa ed.blogin "värejä" nyt tähän. Eilen EN PAINANUT YHTÄÄN NAPPIA ja yht äkkiä kuvat vinksin vonksin..(nuorimmaisen kesken meillä on sisäpiirin vitsi kun ihmettelen mikä tuli vaikka EN P...ja hän opettaa kärsivällisesti kun äitillä on liian nopeat sormet)

   Poista
 2. Olen sen verran uusi vierailija, että en tarkkaan muista miltä blogisi aiemmin näytti, mutta ainakin minusta tämä näyttää oikein hyvältä.
  Piti itsekin taas varmuuskopioida blogia. Ei sitä tarpeeksi usein tule tehtyä. :)
  Kivoja kesäisiä kuvia sivupalkissasi ja hyviä sitaatteja. "Silmä silmästä johtaa vain kasvavaan sokeuteen". Niin totta!!
  Mukavaa uutta viikkoa ja...kevättä tai sen odotusta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Sara, tämä pohja saa kelvata nyt hetken aikaa, tein tässä jo aikamoisen mylläyksen joka otti voimille -))
   Kiitos samoin kärsivällistä kevään odotusta. (täällä sataa...lunta!!)

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa.