sunnuntai 30. kesäkuuta 2024

Keskikesää sikinsokin 3

 Järkyttävän kuuma hellerintama väistyi ja tänään on ollut jo inhimillisempi säätila.  Näin sydän-, ja keuhkovammaisena hikoilin sisätiloissa muutaman päivän.  Ilmalämpöpumppu on kuulemma hieno keksintö tälläisiin helleaaltoihin mutta...kun meillä ei sellaista ole vielä, vaan vasta kahden päivän kuluttua.  Asentaja lupasi tulla silloin.. Kuinkas sattuikaan, no uutta h.aaltoa odotellen loppuviikkoon, voipi nimittäin olla että meillä sisällä on vilpoisaa

🌸🌸🌸

Valitse nyt näistä kumpi ompi kaunihimpi.
Prinsessa Varjolilja jolla on hieno tarinansa..

💓💓💓


...vai saako kauneimman palkinnon Kuningatar S.B 
jolla myös on tarina. Hän aukaisi eilen ekan kukkansa
tänä kesänä

🌺🌺🌺

Tervetuloa meille

💚💚💚

Poimulehti, kaunis vaeltaja ja kastepisaroiden kehto

🌾🌾🌾

Mökkirannasta siirretty...joku

🌱🌱🌱

Valkoisessa Akilleijassa on onneksi vielä runsaasti 
nuppuja
🌿🌿🌿


Myös mökkirannasta siirretty Rantakukka, kaunis väri


🍁🍁🍁

Ikisuosikki Kuunlehti, joku monista lajeista

🍀🍀🍀


5 kommenttia:

  1. Nyt on ollut todella helteistä . Meillä on mökillä ilmalämpöpumppu ja pitää sanoa että ihana on saa nukuttua kunnolla . Kotona ei ole ja siksi myöskin täällä viihdymme . No sinä huomaat kohta tämän ihanuuden .
    Kauniita kukkia olet kuvannut ja ihania kaikki .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nila, sää viilentyikin niin että melkein palelee..äärilaidasta toiseen...

      Poista
  2. Ihania ihania kukkia - voi kun saisin pionin meillä kasvamaan ja kukkimaan, mutta pahoin pelkään, että ei onnistu. Ei onnistunut mökilläkään ja nyt en ole siellä käynyt katsomassakaan pariin kolmeen vuoteen, mitä sinne kuuluu.
    Ja totte - ilmalämpöpumppu on helteillä helpotus meille, jotka eivät helteitä siedä. Epileptikkona ei kuumat kelit saati helteet ole mun juttu lainkaan. Mieluummin istun huppari päällä tässä tuolissani ja "puhisen" tuolle vempaimelle, että onko pakko puhaltaa just tähän 😂 - valitettavasti on, kun meillä on niin pienet tilat ja mun paikka on tässä.
    Mutta antaa helleihmisten nyt nauttia; jospa he sitten "antaisi" meidän nauttia, kun on viileempää ja mekin voidaan olla ulkona ilman huonoa oloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin pelkäsin pionin hankintaa ja istutusta monta monta vuotta kunnes sain lahjaksi yhden...kuolihan se yhden kesän kukittuaan, mutta himo oli jo syttynyt. Minulla on vain kaksi pionia ja näyttävät viihtyvän vuodesta toiseen. Meitä ihmisiä on niin moneen lähtöön, helteistä tykkääviä ja sitten se toinen johon mekin kuulutaan! -D

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa.