keskiviikko 23. lokakuuta 2024

LÖYTÖJÄ 2

 Napauta kuvaa niin näet suurempana..

Nämä kaksi silloin joskus tekemääni kuvaa ovat minulle kaikkein rakkainpia. Tarkoitus ei ollut tehdä kenestäkään ns.näköiskuvaa mutta kas kummaa kun kuvat oli mielestäni valmiit niin....poika joka siinä istuu onkuin yksi lapsenlapsistani (tuolloin ikäkin sopi) koiran rotua myöten. Lippis, pusero, kumpparit , olemus,

💓💓💓





Tässä sama poika toteutettuna vähän eritavalla. Kuva voisi olla (silloin, nyt poika on jo iso.. ) valokuva kauniissa ympäristössä mutta on tehty täällä.


💓💓💓

10 kommenttia:

  1. Todella ihania kuvia! Eikä ihme että ovat rakkaita. <3
    Minulle sattui viime vuonna kuvageneraattorin luomien joulukalenterikuvien kanssa niin, että yhdestä kuvasta tuli kuin oma lapsi pienenä. Niin paljon, että hän itsekin luuli, että kuvan pohjana oli hänen kuvansa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara, olin aika äimänä kun näin tekemäni kuvat, teen/tein mielelläni lapsiaiheisia kuvia. Kiva että löytyi ainakin yksi kohtalotoveri näin hassussa asiassa.

      Poista
  2. Voikohan tekoäly olla taustalla? Jos sinulla on samalla tietokoneella lapsen kuvia, niin voisiko tekoäly napata kasvonpiirteet sieltä?
    Meinaan vaan, että jos satun kirjoittamaan googleen vaikka Turku, niin johan alkaa sadella puhelimeen ja sähköpostiin mainoksia liittyen Turkuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rva P. Huippu mielenkiintoinen ajatus, koneella on tietenkin kyseisen lapsen kuvia syntymästä eteenpäin mutta että tekoäly....`?
      Tuo on totta että mainoksia tulvii jos jotain kysyy googlelta -( Pari vuotta sitten googlettelin rullaverhoja ja voitte uskoa mitä siitä seurasi!

      Poista

Kiitos kommentista!